Νέα

Ολοκληρώθηκε ο δεξαμενισμός του SPEEDRUNNER III

Στο λιμάνι του Πειραιά επέστρεψε σήμερα το απόγευμα το SPEEDRUNNER III, ολοκληρώνοντας τον δεξαμενισμό του στα Ναυπηγεία Σπανόπουλου, στα Αμπελάκια Σαλαμίνας. Να θυμίσουμε οτι το ταχύπλοο της AEGEAN SPEED LINES, θα ξεκινήσει τα δρομολόγια του στις 30/3, σενεχίζοντας μέχρι τότε την ετήσια επισκευή του. Share This:

Περισσότερα »

Στην γραμμή των Χανίων το BLUE STAR 2

Εκτός δρομολογίων θα παραμείνει από αύριο Παρασκευή το BLUE GALAXY, προκειμένου να εκτελέσει την ετήσια ακινησία του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της BLUE STAR FERRIES, το πλοίο από αύριο 23/2 μέχρι και τις 8/3, θ’ αντικατασταθεί από το BLUE STAR 2. Share This:

Περισσότερα »

Αναχώρησε το CELESTYAL OLYMPIA για την Μασσαλία

Πλώρη για την Μασσαλία έβαλε πριν λίγο το CELESTYAL OLYMPIA, ναυλωμένο από την NCL για ένα περίπου μήνα. Το κρουαζιερόπλοιο της CELESTYAL CRUISES θα χρησιμοποιηθεί σαν πλωτό ξενοδοχείο, από το πλήρωμα του MARINA, της OCEANA CRUISES, κατά την διάρκεια του δεξαμενισμού του στα ναυπηγεία της γαλλικής πόλης. Share This:

Περισσότερα »

Στην γραμμή της συροτηνομυκονίας επιστρέφει το BLUE STAR PAROS

Στην γραμμή Πειραιάς-Σύρος-Τήνος-Μύκονος επιστρέφει από αύριο Παρασκευή το BLUE STAR PAROS, ολοκληρώνοντας την παρουσία  του στο βραδινό δρομολόγιο της Παροναξίας. Να πούμε πως το πλοίο, εκτός απροόπτου, θα παραμείνει στην γραμμή μέχρι τις 31/10. Share This:

Περισσότερα »

Επιστρέφει στην γραμμή της Παροναξίας το BLUE STAR DELOS

Στην γραμμή της Παροναξίας επιστρέφει από αύριο το πρωί το BLUE STAR DELOS, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στην γραμμή της Συροτηνομυκονίας. Να θυμίσουμε οτι το πλοίο της BLUE STAR FERRIES απουσίαζε από την συγκεκριμένη γραμμή από τις 14/1.   Share This:

Περισσότερα »

Αγανακτισμένοι οι εκπαιδευτικοί των νησιών με τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στη γραμμή Βόλος-Σποράδες

Την εντονότατη διαμαρτυρία τους για την κατάσταση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών στη γραμμή Βόλος – Β. Σποράδες, εκφράζουν 64 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Βορείων Σποράδων, μόνιμοι κάτοικοι και μη, με κοινή επιστολή τους προς τα αρμόδια υπουργεία, τους βουλευτές του Νομού Μαγνησίας, την Περιφέρεια, τους Δήμους, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, την ...

Περισσότερα »

Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΝΟ με θέμα την εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας προς τον ΕΦΚΑ

Με πρωτοβουλία των σωματείων ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΝΟ με θέμα την εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας  (Αριθ. Πρωτ.: Φ80000/οικ.10572/223/16-2-2018) προς τον ΕΦΚΑ που καθορίζει παραπέρα δραματικές περικοπές στις συντάξεις των ναυτεργατών με βάση τον ν.4387/2016, καθώς και των ήδη συνταξιούχων με τον επανυπολογισμό των καταβαλλόμενων συντάξεων. Η παρέμβαση των εκπροσώπων των ταξικών δυνάμεων ...

Περισσότερα »

Τέσσερα βραβεία Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards για την CELESTYAL CRUISES

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έλαβε τέσσερα βραβεία Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards. Η εταιρεία κατέκτησε την πρώτη θέση στις κατηγορίες «Εκδρομές» και «Αξία», ενώ έλαβε και δύο βραβεία δεύτερης θέσης στις κατηγορίες «Εξυπηρέτηση» και «Ψυχαγωγία». Και τα τέσσερα βραβεία αφορούν στην κατηγορία μεσαίων πλοίων. Κατά την 8η χρονιά των ετήσιων βραβείων Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards, η Cruise Critic®, η ...

Περισσότερα »
error: Content is protected !!