Ακτοπλοΐα

Στο λιμάνι της Ραφήνας το SUPERFERRY

Στο λιμάνι της Ραφήνας θα βρίσκεται σε λίγη ώρα το SUPERFERRY, ολοκληρώνοντας την ετήσια ακινησία του, που πραγματοποίησε στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος. Να πούμε πως το πλοίο της GOLDEN STAR FERRIES, θα επιστρέψει στα δρομολόγια του, στην γραμμή Ραφήνα-Άνδρος-Τήνος-Μύκονος, την Παρασκευή 26/5. Share This:

Περισσότερα »

Για δεξαμενισμό το ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Πλώρη για τον Πειραιά έχει βάλει αυτή την ώρα το ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, προκειμένου αύριο να πραγματοποιήσει τον δεξαμενισμό του στην μεγάλη πέτρινη δεξαμενή Βασιλειάδη. Να πούμε πως το πλοίο της KEFALONIAN LINES θα επιστρέψει στα δρομολόγια του το πρωί της Παρασκευής 26/5. Share This:

Περισσότερα »

Εκτός δρομολογίων το BLUE STAR PAROS

Στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος έδεσε σήμερα το απόγευμα το BLUE STAR PAROS, ξεκινώντας έτσι την ετήσια ακινησία του, 2 ημέρες νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό. Σύμφωνα με το Ο.Λ.Π., το πλοίο θα πραγματοποιήσει τον δεξαμενισμό του, εκτός απροόπτου, το χρονικό διάστημα 30/5-2/6 στην μεγάλη πέτρινη δεξαμενή Βασιλειάδη ενώ την θέση του στα βραδινά δρομολόγια ανέλαβε από σήμερα το BLUE ...

Περισσότερα »

Εγκρίθηκε η προσέγγιση του SUPERFAST XII στην Κάλυμνο μία φορά την εβδομάδα.

Η απεργία την περασμένη εβδομάδα με τις τροποποιήσεις δρομολογίων και η καθυστέρηση υπογραφής από το Υπουργείο  Ναυτιλίας της πρόβλεψης προσέγγισης του SUPERFAST XII στην Κάλυμνο, ήταν οι λόγοι στο να μην πραγματοποιηθεί η πρώτη προσέγγιση το περασμένο Σάββατο 20 Μαίου 2017 , όπως είχε ανακοινωθεί. Ήδη  σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr, υπογράφηκε η έγκριση από το Υπουργείο Ναυτιλίας του ...

Περισσότερα »

Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού : Διαθέσιμα τα δρομολόγια από την 1η Ιουνίου και μετά

Για το πρόγραμμα αναχωρήσεων από 1η Ιουνίου και μετά, μπορείτε να ενημερώνεστε από τον ΠΙΝΑΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ στην ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όπως σημειώσετε πως για κάποιες από τις αναγραφόμενες αναχωρήσεις δεν θα είναι δυνατή η προέκδοση εισιτηρίων παρά μόνο μετά τις 29 Μαΐου. Share This:

Περισσότερα »

KEFALONIAN LINES : Τροποποίηση δρομολογίων το χρονικό διάστημα 23/5-25/5

Σας ενημερώνουμε ότι στις 23, 24 και 25 Μαΐου 2017 τα δρομολόγια για Κεφαλονιά και Ζάκυνθο έχουν τροποποιηθεί. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το site μας ή καλέστε στο 210 9515100.   Share This:

Περισσότερα »

Στην ράδα του Πειραιά το MED STAR

Δοκιμαστικό στον Σαρωνικό πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι το MED STAR, το οποίο όπως έχουμε αναφέρει, σύντομα, πρόκειται να ξεκινήσει δρομολόγια στην γραμμή των Δωδεκανήσων και όχι μόνο, για λογαριασμό της BLUE STAR FERRIES. Το Ro/Ro μετά το πέρας του δοκιμαστικού αγκυροβόλησε στην ράδα του Πειραιά στην οποία θα παραμείνει για 2 ημέρες περίπου. Share This:

Περισσότερα »

Εκτός δρομολογίων το BLUE STAR NAXOS

Ολιγοήμερη ακινησία πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες το BLUE STAR NAXOS, το οποίο βρίσκεται εκτός δρομολογίων από τις 16/5. Να πούμε πως το πλοίο της BLUE STAR FERRIES θα επιστρέψει στα δρομολόγια του στις 25/5, στα βραδινά δρομολόγια της Παροναξίας,   αντικαθιστώντας για λίγες ημέρες το BLUE STAR PAROS. Share This:

Περισσότερα »

Για δεξαμενισμό το HELLENIC HIGHSPEED

Στα Ναυπηγεία Σπανόπουλου στην Σαλαμίνα βρίσκεται από σήμερα το πρωί το HELLENIC HIGHSPEED, προκειμένου να πραγματοποιήσει τον απαραίτητο δεξαμενισμό του. Να θυμίσουμε πως το ταχύπλοο της HELLENIC SEAWAYS, από την 1η Ιουνίου, θα ξεκινήσει τα δρομολόγια του στην γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΙΦΝΟΣ – ΙΟΣ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. Share This:

Περισσότερα »

Ξεκίνησε τα δρομολόγια του το ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΙΓΙΝΗΣ από Πειραιά για Σουβάλα

Ανακοίνωση δρομολογίων του Ε/Γ-Δ/Ρ ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ ΑΙΓΙΝΗΣ προς τον λιμένα της Σουβάλας για το διάστημα 19/05/2017 έως 15/06/2017. Παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε για τις ώρες αναχωρήσεων απο τους αντίστοιχους πίνακες δρομολογίων στην σελίδα μας, καθώς και στα αναγραφόμενα τηλέφωνα.Με την έναρξη των φετινών μας δρομολογίων ευχόμαστε σε όλους ενα όμορφο και καλό καλοκαίρι! Share This:

Περισσότερα »
error: Content is protected !!