Ακτοπλοΐα

Για δεξαμενισμό το ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ

Στην μεγάλη πέτρινη δεξαμενή Βασιλειάδη μπήκε σήμερα το ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ, προκειμένου να εκτελέσει τον ετήσιο δεξαμενισμό του. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Ο.Λ.Π., το πλοίο της ZANTE FERRIES θα παραμείνει στην δεξαμενή μέχρι τις 26/5. Share This:

Περισσότερα »

Στο λιμάνι του Πειραιά επέστρεψαν τα HELLENIC HIGHSPEED και HIGHSPEED 4

Στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά βρίσκονται από σήμερα το μεσημέρι δεμένα τα HELLENIC HIGHSPEED και HIGHSPEED 4, πραγματοποιώντας νωρίτερα δοκιμαστικά στον Σαρωνικό. Να πούμε πως τα ταχύπλοα της HELLENIC SEAWAYS, από την Παρασκευή 25/5, θα επανέλθουν στα δρομολόγια τους στις γραμμές Πειραιάς-Σίφνος-Ίος-Σαντορίνη (HELLENIC HIGHSPEED) και Πειραιάς-Πάρος-Νάξος-Κυφονήσι-Αμοργός (HIGHSPEED 4). Share This:

Περισσότερα »

Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού : Ανεκτέλεστα τα δρομολόγια στις 30/5 λόγω της απεργίας της Π.Ν.Ο.

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 30/05/2018, δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια, λόγω της προγραμματισμένης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. Share This:

Περισσότερα »

Ολοκληρώθηκε η ακινησία του ΚΡΗΤΗ Ι

Ρότα για την Civitavecchia της Ιταλίας έχει βάλει από τα μεσάνυχτα το ΚΡΗΤΗ Ι, ολοκληρώνοντας την ετήσια ακινησία του στο λιμάνι του Πλατυγυαλίου, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Να θυμίσουμε οτι το πλοίο της ANEK LINES βρίσκόταν στο λιμάνι της Δυτικής Στερεάς Ελλάδας από τις 8/5, πραγματοποιώντας ένα μικρό διάλειμμα από τα δρομολόγια του για λογαριασμό της GNV. Share This:

Περισσότερα »

Ολοκλήρωσε τα δρομολόγια του στην γραμμή της Βενετίας το ΕΛΥΡΟΣ

Το τελευταίο του δρομολόγιο στην γραμμή της Βενετίας πραγματοποιεί αυτή την ώρα το ΕΛΥΡΟΣ, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στην Αδριατική. Το πλοίο της ANEK LINES, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, θα παραμείνει για λίγες ημέρες στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, πραγματοποιώντας τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης πριν την αναχώρηση του για το Αλγέρι. Όπως όλα δείχνουν, το ΕΛΥΡΟΣ θ’αναχωρήσει από την ...

Περισσότερα »

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΙΓΙΝΗΣ: Έναρξη δρομολογίων στις 24/05/2018

Ανακοίνωση δρομολογίων του Ε/Γ-Δ/Ρ «ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ ΑΙΓΙΝΗΣ» προς τον λιμένα της Σουβάλας και της Αγίας Μαρίνας για το διάστημα 24/05/2018 έως 06/06/2018. Παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε για τις ώρες αναχωρήσεων από τους αντίστοιχους πίνακες δρομολογίων στην σελίδα μας, καθώς και στα αναγραφόμενα τηλέφωνα. Δείτε τους πίνακες δρομολογίων πατώντας εδώ για την γραμμή Πειραιάς – Σουβάλα και για την γραμμή Πειραιάς – Αγία Μαρίνα ...

Περισσότερα »

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ: Διαμόρφωση δρομολογίου μετά την λήξη της απεργίας της Π.Ν.Ο.

Σας γνωρίζουμε ότι με την λήξη της απεργίας της Π.Ν.Ο. την 31/05/2018 το πλοίο της εταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ θα εκτελέσει το κάτωθι δρομολόγιο: Η επάνοδος στα εγκεκριμένα δρομολόγια του πλοίου μας θα γίνει την Παρασκευή 01/06/2018. Share This:

Περισσότερα »

Με νέο όνομα το MASTERJET στη γραμμή Σαντορίνη- Ηράκλειο

Στη δεξαμενή των Ναυπηγείων Χαλκίδας βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες το MASTERJET, προκειμένου να πραγματοποιήσει τον ετήσιο δεξαμενισμό του. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, το ταχύπλοο της SEAJETS, πρόκειται να μετονομαστεί σε CALDERA VISTA, πραγματοποιώντας για το φετινό καλοκαίρι, δρομολόγια από την Σαντορίνη για το Ηράκλειο Κρήτης. Share This:

Περισσότερα »
error: Content is protected !!