Βράβευση της Top Kinisis από την MSC Cruises

Σε μια μεγάλη εκδήλωση με την επωνυμία “All-Stars of the Sea” που πραγματοποιήθηκε εν πλω στο κρουαζιέροπλοιο “MSC Fantasia”, η εταιρεία κρουαζιέρων πολυτελείας MSC Cruises βράβευσε τους καλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες/αντιπροσώπους της σε όλον τον κόσμο.

Μεταξύ αυτών και η Top Kinisis Travel, που είναι αντιπρόσωπος πωλήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, για τη συμβολή της στην πραγματοποίηση κρουαζιέρων από το λιμάνι του Πειραιά.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η MSC Cruises ανακοίνωσε και τα σχέδια της για την επόμενη δεκαετία, όπου και θα επενδύσει 9 δισ. ευρώ για 11 νέα κρουαζιερόπλοια υψηλής τεχνολογίας και ένα νησί-θαλάσσιο καταφύγιο, στις Μπαχάμες.

To καλοκαίρι του 2017 η κρουαζιέρα της MSC Cruises θα πραγματοποιείται με το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο “MSC Poesia”. H συγκεκριμένη κρουαζιέρα είναι 8ήμερη, η περίοδος της είναι από Ιούνιο του 2017 έως τον Οκτώβριο του 2017, και με ανανεωμένο δρομολόγιο (Πειραιάς – Άγιοι Σαράντα – Ντουμπρόβνικ – Βενετία – Μπάρι – Κατάκολο – Μύκονος – Πειραιάς). Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να κάνουν από τώρα τις κρατήσεις τους, εκμεταλλευόμενοι τις early booking προσφορές.

Η Top Kinisis αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς που δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και 30 χρόνια στην αγορά της Κύπρου. Στην Ελλάδα, εκπροσωπείται μέσω της θυγατρικής της, Top Kinisis Hellas. O οργανισμός προσφέρει πάσης φύσης ταξιδιωτικές υπηρεσίες, με υψηλά ποιοτικά standards παρεχομένων υπηρεσιών, δίκτυο πωλήσεων και ειδικευμένο προσωπικό.

traveldailynews.gr

Share This:

error: Content is protected !!